Efterfrågan på Snöröjning 

Vintern är runt hörnet vilket innebär att snön kan anlända när som helst.

Detta resulterar i att efterfrågan på tjänster som berör snöröjning i Stockholm ökas. Under vintern kan det falla en stor mängd snö och som fastighetsägare bör man se till att det är lätt framkomligt på både gångbanor och parkeringar.  

 

Trygg snöröjning 

I Stockholm finns det många ytor där snöröjning kan tänkas utföras. Det kan exempelvis vara på taket, parkeringen, trottoaren eller till infarten. Vi hjälper dig gärna med snöröjning under hela vintern där vi arbetar mot ett avtal. Detta gör att du kan känna dig trygg med att få hjälp när det väl behövs. Avtalet innebär bland annat att du får hjälp med snöröjning oavsett om det är mycket eller lite snö.  

 

Undvik riskerna  


Det finns flera risker med att utföra snöröjning, speciellt på höga höjder utan rätt utrustning. Undvik därför att utföra snöröjning på tak utan tidigare erfarenhet och kompetens. Vi rekommenderar att man tar kontakt med en firma som har rätt kompetens och utbildning för att utföra dessa arbeten. Om man inte utför snöröjning på gångbanor och på parkeringar kan olyckor även ske på privatpersoner. När det är mycket snö finns det en risk att man hamnar i en halkolycka och skadar sig. Med hjälp av snöröjning förenklar man framkomligheten så att det inte blir besvärligt eller att olyckor uppstår. Vi ser till att utföra en effektiv snöskottning så att du slipper utföra det själv vilket är både tidskrävande och energikrävande.  

Kontakta oss för att få hjälp

 
Genom att ta hjälp i god tid kan man minimera riskerna för halkolyckor. Vi hjälper både fastighetsägare och privatpersoner. Kontakta oss för att få hjälp med snöröjning i Stockholm så ser vi till att du enklare kan ta dig fram på vägarna. Tveka inte på att höra av dig till oss om det är något du undrar över. Tänk på att vara ute i god tid med att boka in oss för att inte missa hjälpen när den väl behövs.   

Nyhetsarkiv

  • Boka vinterväghållning för en problemfri vinter 2023/2024

    När höstlöven faller och temperaturen börjar sjunka är det dags att förbereda sig för vinterns utmaningar. Snö, is och halka kan göra vägarna farliga och oframkomliga om de inte hanteras på rätt sätt. Genom att boka vinterväghållning i tid kan du säkerställa att dina vägar förblir säkra och framkomliga, oavsett vad vintermånaderna har att erbjuda.

  • Boka vinterns snöskottning redan idag!

    När vi minst anar det så är vintern här och snön faller över gator och fastigheter. Redan nu börjar förfrågningar om snöröjningstjänster trilla in hos oss. För att vara förberedd inför vintern så är det i god tid att redan nu boka snöskottning.

  • Viktigt med takskottning i Stockholm 

    Vi befinner oss nu i mitten av december vilket innebär att det ibland kan bli väldigt mycket snö och för dig med villa blir snöskottning en naturlig del av vardagen.